Automatske elektro-pumpe za centralne sisteme podmazivanja sa mašću, primenjuju se tamo gde  prisustvo radnika nije neophodno, i će su potrebe za podmazivanjem konstantne i neizbežne, kao što su CNC mašine, razni tipovi automatskih mašina i ostalo.pomoć priključaka, creva i više tipova razdelnika omogućava formiranje instalacije centralnog podmazivanja koje će Vam omogućiti duži vek mašine i njen pouzdan rad.

Model RGH1232-100TB je sofisticirana električna pumpa za podmazivanje mašću.  Isporučuje se sa sopstvenim programabilnim kontrolerom .Poseduje elektromotornu pumpu za mast snage 45W. Poseduje manometar za očitavanje pritiska u instalaciji. Kontroler se lako programira tako da uvek imate optimalno i racionalno podmazivanje mašine. Upotrebljava se na mašinama,automatima i vozilima gde je potreban veliki pritisak 0~100kgf/cm2.  Rezervoar je od plastične mase otporne na ulja ,zapremine 1 litar. Pumpa je opremljena zvučnim alarmom, koji vas obaveštava kada je mast u posudi na minimumu.

Pumpa za centralno podmazivanje mašću
Tehničke karakteristike  
Kontrola Sopstveni PLC
Pritisak ubrizgavanja 0-100 bar
Ubrizgavanje/Viskozitet 50 ml/min / NLGI000#~3#
Interval pauze izmđu podmazivanja 0-999 min
Interval podmazivanja 0-200 sec
Broj mesta ubrizgavanja 1-100
Mogućnost filtriranja 100μ
Zapremina rezervoara pumpe 3000 ml
Viskozitet NLGI000#~3#
Težina 2 kg
Napon napajanja 220 V, 50 Hz
Snaga motora pumpe 45 W
Aplikacije SLR / Volumetric PDI
Priključak cevi fi 6 mm
Dimenzije  227x226x120 (mm)
pumpa-za-cent.-podmazivanje-mascu

1. Vreme podmazivanja podešava se tipkom UP (produženje vremena) i tipkom DOWN (skraćivanje vremena) na desnoj strani kontrolne ploče, što može dostići i do 200 sekundi, s preciznošću od 1 sekunde. Vreme pauze podešava se tipkom UP (produženje vremena) i tipkom DOWN (skraćivanje vremena) na levoj strani kontrolne ploče, što može dostići do 999 minuta, s preciznošću od 0,1 minute. Kada postavljate vreme, dodajete vrednost za 1, ako jednom pritisnete tipku. Broj otkucaja može se ubrzati ako zadržite pritisnuto dugme. Sve postavke će stupiti na snagu odmah nakon završetka podešavanja ili nakon pritiska tipke MSN.
2. Kada pumpa za ulje-mast pokaže alarm EPR, to znači da je pritisak nedovoljan. Ako je pritisak normalan, pritisnite  tipku MAN da biste uklonili alarm. 3. Kada pumpa za ulje-mast pokaže ERO alarm, količina ulja nije dovoljna i alarm će se automatski ukloniti nakon odavanja ulja-masti u posudu.
4. Držanje tipke MAN je dinamički test.

Napomena* Ukoliko koristite sistem podmazivanja otvorenog tipa (nema pritiska u sistemu), potrebno je kratkospojnikom eliminisati senzor pritiska. Time onemugućavate pojavu alarma, i potreban reset pumpe, kada prizisak spadne ispod normale.